Spek de Clubkas!

Vanaf vandaag, 1 november, kunt u ons helpen onze verenigingskas een beetje te spekken! Wij, de Sea Sound Big Band, doen als vereniging namelijk mee met een mooie sponsoractie van Hotel Restaurant ’t Wapen van Marion: ‘SPEK DE CLUBKAS’. De actie loopt tot en met 2 februari 2020.

Of u nu bij Van Marion een hapje gaat eten, een kopje koffie gaat drinken, een lunch of high tea nuttigt of misschien alleen een borrel drinkt, dan kunt u ons helpen! Bewaar dan alstublieft uw restaurant bon en lever deze bij ons in! Wij verzamelen zoveel mogelijk bonnen, want aan het einde van de actie, in februari, ontvangen wij 10% van de omzet van de ingeleverde bonnen voor onze clubkas. U kunt uw restaurant bonnen inleveren bij één van onze bandleden, die ervoor zorgt dat ze bij ons in de actiebox terechtkomen.

Koffie met gebak, een lunch, een high tea of een uitgebreid diner; alles is mogelijk! Bewaar de restaurantbon in de periode van 1/11/2019 tot en met 2/2/2020 en lever het in bij de Sea Sound Big Band!

De actie geldt niet op 24, 25, 26 en 31 december 2019. Lees de overige voorwaarden op https://www.wapenvanmarion.nl/spekdeclubkas/