Heerlijke najaarsmiddag in Oostvoorne!

Wat een heerlijke najaarsmiddag in november! Op zondag 10 november was ons najaarsoptreden in Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion in Oostvoorne. Het weer was geweldig: fris, helder en een prachtig zonnetje. Mede hierdoor waren er veel mensen naar Oostvoorne gekomen voor een wandeling of fietstocht, die daarna heerlijk konden genieten in het restaurant. Het was weer gezellig druk. Chrisje Catlender nam de zang voor haar rekening.

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.

Najaarsoptreden in Oostvoorne!

Na het verzetten van de klok naar de wintertijd en de eerste nachtvorst, gaan we toch echt al richting de koudere periode van het jaar. Dat betekent ook dat ons najaarsoptreden in Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion al in zicht komt. Volgende week zondag, 10 november, spelen we weer in het gezellige restaurant vanaf 14:30 uur. Komt u ook weer gezellig luisteren?

Heeft u ook het nieuws gelezen dat wij meedoen met de sponsoractie van ‘t Wapen van Marion? Dit is een mooie actie, waarbij u ons kunt helpen de vereningskas een beetje te spekken! Als u in het restaurant van Van Marion bent geweest en uw restaurant bonnetje bij ons inlevert, ontvangen wij 10% van de omzet van uw bonnetje! We hebben tot en met 2 februari om bonnen te verzamelen en zo een mooi bedrag voor onze clubkas te sparen.

Als u zondag naar ons komt kijken en luisteren en een kopje koffie met iets lekkers bestelt, of misschien wel een heerlijk gaat lunchen of dineren, zou u dan uw bonnetje willen bewaren voor ons? Tot zondag!

Zondag 10 november | Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion | Zeeweg 60 Oostvoorne | 14:30 – 17:00 uur | Toegang gratis

Spek de Clubkas!

Vanaf vandaag, 1 november, kunt u ons helpen onze verenigingskas een beetje te spekken! Wij, de Sea Sound Big Band, doen als vereniging namelijk mee met een mooie sponsoractie van Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion: ‘SPEK DE CLUBKAS’. De actie loopt tot en met 2 februari 2020.

Of u nu bij Van Marion een hapje gaat eten, een kopje koffie gaat drinken, een lunch of high tea nuttigt of misschien alleen een borrel drinkt, dan kunt u ons helpen! Bewaar dan alstublieft uw restaurant bon en lever deze bij ons in! Wij verzamelen zoveel mogelijk bonnen, want aan het einde van de actie, in februari, ontvangen wij 10% van de omzet van de ingeleverde bonnen voor onze clubkas. U kunt uw restaurant bonnen inleveren bij één van onze bandleden, die ervoor zorgt dat ze bij ons in de actiebox terechtkomen.

Koffie met gebak, een lunch, een high tea of een uitgebreid diner; alles is mogelijk! Bewaar de restaurantbon in de periode van 1/11/2019 tot en met 2/2/2020 en lever het in bij de Sea Sound Big Band!

De actie geldt niet op 24, 25, 26 en 31 december 2019. Lees de overige voorwaarden op https://www.wapenvanmarion.nl/spekdeclubkas/

Heerlijke herfstsfeer in Oostvoorne!

Wat een heerlijke sfeer weer in Oostvoorne! Na een zonnige zomervakantie en twee geweldige concerten samen met FOcalicious, zijn we weer terug in Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion in Oostvoorne! Op zondag 20 oktober was het tijd voor ons herfstconcert. Het was een prachtige dag en wij hebben er weer van genoten!

Kon u er afgelopen zondag niet bij zijn? Gelukkig spelen we dit jaar nog twee keer in ‘t Wapen van Marion, namelijk op zondag 10 november en zondag 1 december. Hopelijk tot ziens bij een van onze optredens!

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.

Herfstconcert in ‘t Wapen van Marion!

We zijn natuurlijk nog volop aan het nagenieten van onze mooie samenwerking met FOcalicious, maar ondertussen kijken we ook alvast verder in de agenda. Ons volgende optreden staat namelijk alweer voor de deur: aanstaande zondagmiddag spelen we in Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion in Oostvoorne. Vanaf 14:30 uur tot ongeveer 17:00 uur spelen we in een heerlijk ongedwongen sfeer in het restaurant, waar u onder het genot van een kopje koffie of andere versnapering heerlijk kunt genieten. Komt u ook?

Zondag 20 oktober | Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion | Zeeweg 60 Oostvoorne | 14:30 – 17:00 uur | Toegang gratis

Fantastische avond in Brielle, mooie samenwerking met FOcalicious!

Na onze geweldige aftrap in De Lier op vrijdag 4 oktober lag de lat hoog voor afgelopen vrijdag, 11 oktober. Het was de avond van ons tweede gezamenlijke optreden met het Westlandse dameskoor FOcalicious in het BREStheater in Brielle. Net als in De Lier was ook hier het publiek razend enthousiast! Het programma voor en na de pauze was wederom opgedeeld in drie blokken: FOcalicious begon met haar nummers, waarna het de beurt was aan de Sea Sound Big Band. Natuurlijk werden er daarna een aantal nummers gezamenlijke opgevoerd, waardoor een bijzondere sfeer ontstond! Als kers op de taart was ook onze eigen zangeres Viola van Es weer van de partij en zong zij heerlijk samen met de bigband. Wij hebben enorm genoten van de samenwerking met FOcalicious, dank jullie wel!

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.

Geweldige avond in De Lier, op naar Brielle op vrijdag 11 oktober!

Wat een geweldige avond samen met FOcalicious!! Na een drukke periode van repeteren was het eindelijk zover: op vrijdagavond 4 oktober vond ons eerste gezamenlijke concert samen het dameskoor FOcalicious plaats in De Rank in De Lier. Het was een avond met veel afwisseling en voor ieder wat wils. Zowel voor als na de pauze werden nummers gezongen door het koor, speelde de bigband haar nummers en werden er natuurlijk ook een aantal nummers gezamenlijk uitgevoerd. Het was een mooie mix aan muzikaliteit, hoe verrassend is het als een bigband en een dameskoor samen spelen!

Wij hebben genoten van een avond met een geweldig publiek, dank jullie wel! Aanstaande vrijdag, 11 oktober, doen we het gewoon nog een keer, speciaal voor ons publiek in de regio Voorne-Putten. Het concert begint om 20:00 uur in het BREStheater in Brielle. Voor deze avond zijn nog kaartjes beschikbaar! Bestel ze online voor € 10,- per persoon via http://www.ticketkantoor.nl/shop/SeaSoundFOcals. U kunt gemakkelijk via iDeal betalen en ontvangt de tickets direct in uw mailbox. Bent u niet in de gelegenheid om de kaarten online te bestellen? Geen probleem! Er zijn ook kaarten aan de zaal te koop. Er kan niet gepind worden, dus graag contant betalen!

Tot vrijdag in Brielle!

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.

4 en 11 oktober: gezamenlijk concert Sea Sound Big Band en FOcalicious

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen van twee gezamenlijke concerten met het Westlandse dameskoor FOcalicious. Grootse plannen om samen muziek te maken worden uitgevoerd: een Big Band uit Hellevoetsluis en een dameskoor uit het Westland laten u een hele avond genieten van de mooiste melodieën.

Waar de Sea Sound Big Band, onder leiding van Rob Catlender, inmiddels al ruim 30 jaar ervaring heeft met optredens door het hele land, viert FOcalicious binnenkort ook alweer haar 10-jarig bestaan. Deze enthousiaste groep vrouwen, onder leiding van Sebastiaan Philippa, houdt ervan om meerstemmig te zingen. Het repertoire van deze groep is afwisselend en eigentijds, maar ook evergreens, barbershop, de jaren 50-60, Beatles en kleinkunst behoren daar toe.

De samenwerking tussen deze twee muziekgroepen is uniek en verrassend te noemen! We hebben dan ook twee avondconcerten georganiseerd: één in het Westland en één op Voorne-Putten, zodat er voor iedereen een passende datum en locatie is. Een dansbare mix van bekende swing, pop en latin-nummers, maar ook easy listening en songs uit de ‘oude doos’ komen langs.

Vrijdag 4 oktober bijten we in De Rank in De Lier het spits af en vrijdag 11 oktober trakteren wij ons publiek in het BREStheater in Brielle.
Kaarten zijn online verkrijgbaar voor € 10,- per persoon via http://www.ticketkantoor.nl/shop/SeaSoundFOcals.

U kunt gemakkelijk via iDeal betalen en ontvangt de tickets direct in uw mailbox. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Gezellig concert in het Brandweermuseum

Het Brandweermuseum in Hellevoetsluis was ook dit jaar weer het decor voor een gezellig zaterdagavondconcert op 8 juni. Het museum zat voller dan vol, dus genoeg publiek om er een succesvolle avond van te maken. En dat is gelukt! We speelden ons bekende repertoire inclusief een aantal nieuwe stukken. Wij vonden het weer een leuke avond en hopen u volgende keer weer te zien!

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.

Concert in het Brandweermuseum

Ieder jaar organiseert de gemeente Hellevoetsluis aan het begin van de zomer een reeks concerten in het Nationaal Brandweermuseum in de vesting. Al jaren is deze concertreeks een groot succes en worden de avonden drukbezocht. De Sea Sound Big Band mag ook dit jaar weer een mooi zaterdagavondconcert verzorgen, en wel op zaterdag 8 juni. Het optreden begint om 19:30 uur en eindigt om 21:30 uur. Iedereen is van harte welkom om gezellig langs te komen en te genieten. De toegang is gratis. Tot dan!

Zaterdag 8 juni | Nationaal Brandweermuseum | Industriehaven 8 Hellevoetsluis | 19:30 – 21:30 uur | Toegang gratis