4 en 11 oktober: gezamenlijk concert Sea Sound Big Band en FOcalicious

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen van twee gezamenlijke concerten met het Westlandse dameskoor FOcalicious. Grootse plannen om samen muziek te maken worden uitgevoerd: een Big Band uit Hellevoetsluis en een dameskoor uit het Westland laten u een hele avond genieten van de mooiste melodieën.

Waar de Sea Sound Big Band, onder leiding van Rob Catlender, inmiddels al ruim 30 jaar ervaring heeft met optredens door het hele land, viert FOcalicious binnenkort ook alweer haar 10-jarig bestaan. Deze enthousiaste groep vrouwen, onder leiding van Sebastiaan Philippa, houdt ervan om meerstemmig te zingen. Het repertoire van deze groep is afwisselend en eigentijds, maar ook evergreens, barbershop, de jaren 50-60, Beatles en kleinkunst behoren daar toe.

De samenwerking tussen deze twee muziekgroepen is uniek en verrassend te noemen! We hebben dan ook twee avondconcerten georganiseerd: één in het Westland en één op Voorne-Putten, zodat er voor iedereen een passende datum en locatie is. Een dansbare mix van bekende swing, pop en latin-nummers, maar ook easy listening en songs uit de ‘oude doos’ komen langs.

Vrijdag 4 oktober bijten we in De Rank in De Lier het spits af en vrijdag 11 oktober trakteren wij ons publiek in het BREStheater in Brielle.
Kaarten zijn online verkrijgbaar voor € 10,- per persoon via http://www.ticketkantoor.nl/shop/SeaSoundFOcals.

U kunt gemakkelijk via iDeal betalen en ontvangt de tickets direct in uw mailbox. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Gezellig concert in het Brandweermuseum

Het Brandweermuseum in Hellevoetsluis was ook dit jaar weer het decor voor een gezellig zaterdagavondconcert op 8 juni. Het museum zat voller dan vol, dus genoeg publiek om er een succesvolle avond van te maken. En dat is gelukt! We speelden ons bekende repertoire inclusief een aantal nieuwe stukken. Wij vonden het weer een leuke avond en hopen u volgende keer weer te zien!

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.

Concert in het Brandweermuseum

Ieder jaar organiseert de gemeente Hellevoetsluis aan het begin van de zomer een reeks concerten in het Nationaal Brandweermuseum in de vesting. Al jaren is deze concertreeks een groot succes en worden de avonden drukbezocht. De Sea Sound Big Band mag ook dit jaar weer een mooi zaterdagavondconcert verzorgen, en wel op zaterdag 8 juni. Het optreden begint om 19:30 uur en eindigt om 21:30 uur. Iedereen is van harte welkom om gezellig langs te komen en te genieten. De toegang is gratis. Tot dan!

Zaterdag 8 juni | Nationaal Brandweermuseum | Industriehaven 8 Hellevoetsluis | 19:30 – 21:30 uur | Toegang gratis

Geslaagd lenteconcert in Oostvoorne!

Na een wat rustigere periode was het op zondag 19 mei tijd voor ons lenteconcert in Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion in Oostvoorne. Als vanouds was het weer een gezellige en drukbezochte middag.

Heeft u ons gemist? Zet dan alvast zaterdagavond 8 juni in uw agenda. We spelen dan in het Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Hopelijk tot dan!

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.

Lenteconcert in ‘t Wapen van Marion!

De lente is volop in gang! Het zonnetje schijnt alweer steeds vaker, dus het genieten kan gaan beginnen! Op zondag 19 mei speelt de Sea Sound Big Band in het restaurant van Hotel ‘t Wapen van Marion in Oostvoorne. De ideale gelegenheid om te combineren met een mooie wandeling door de duinen van Oostvoorne of een rondje op de fiets. En is het geen mooi weer, dan kunt u natuurlijk juist terecht voor een lekker warm kopje koffie of thee. We spelen ‘s middags van 14:30 tot 17:00 uur. Wij kijken al uit naar het optreden en hopen natuurlijk dat u er weer bij bent. Tot dan!

Zondag 19 mei | Hotel ‘t Wapen van Marion | Zeeweg 60 Oostvoorne | 14:30 – 17:00 uur | Toegang gratis

Nieuwe website online!

Het is even stil geweest tijdens de wintermaanden, maar achter de schermen gaan wij natuurlijk gewoon door! De afgelopen weken hebben we namelijk hard gewerkt aan een volledig nieuwe website.

De oude website was na een aantal jaren aan vernieuwing toe en in samenwerking met Groeneweg Grafisch Ontwerp hebben we een mooie nieuwe site gecreëerd. Wij zijn trots op het resultaat en hopen dat u dat met ons eens bent! Neemt u op uw gemak eens een kijkje en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!