Geslaagde zomeravond Brandweermuseum

De zaterdagavondconcerten in het Brandweermuseum Hellevoetsluis zijn weer terug aan het begin van de zomer! Op zaterdag 25 juni was het de beurt aan ons, de Sea Sound Big Band, om er een gezellige en muzikale avond van te maken. En dat is gelukt! Met een gevarieerd repertoire van de oude welbekende nummers en een aantal nieuwe nummers was het een mooie avond. Wij hebben er net als de zaal vol publiek weer van genoten en hopen u een volgende keer ook weer te zien!

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.

Zaterdagavondconcert Brandweermusem op 25 juni

De zaterdagavondconcerten in het Brandweermuseum in Hellevoetsluis zijn weer terug aan het begin van de zomer! Het lijkt nog zo kort geleden, afgelopen oktober stonden we nog in het karakteristieke museum in de vesting van Hellevoetsluis. Maar dit jaar is de concertreeks weer terug op de oude vertrouwde zaterdagavonden in juni. Sempre Crescendo opende de reeks op zaterdag 9 juni. Vorige week 16 juni was het de beurt aan muziekvereniging Voorne & Putten. En aanstaande zaterdag 25 juni is het de beurt aan ons, de Sea Sound Big Band. Na ons volgen nog de Delta Swing Band op 2 juli en de Sir Oliver band op 9 juli.

Het belooft zoals altijd weer een gezellige avond te worden waar u heerlijk kunt genieten van onze Sea Sound Big Band klanken en onze zangeres Viola van Es. We beginnen om 19:30 uur en spelen tot ongeveer 21:30 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur en de toegang is gratis. Tot zaterdag!

Zaterdag 25 juni | Brandweermuseum | Industriehaven 8 Hellevoetsluis | 19:30 – 21:30 uur | Inloop v.a. 19:00 uur | Toegang gratis

Nog steeds gezocht: pianist/toetsenist en (bas)trombonist!

We zijn nog steeds op zoek naar 2 muzikanten die bij onze gezellige bigband willen komen spelen. We hebben op dit moment plaats voor:

  • Pianist/toetsenist
    We zijn op zoek naar een enthousiaste pianist/toetsenist. Voel jij je op je plek achter de piano en zou je graag onze ritmesectie willen komen versterken? Neem dan contact met ons op!
  • (Bas)trombonist
    In onze trombonesectie is weer plaats voor een bastrombonist. Speel jij bastrombone en wil je graag bij onze bigband komen? Reageer dan nu! Ook andere enthousiaste (tenor)trombonisten zijn zeker welkom, zodat we middels intern schuiven de trombonesectie alsnog weer op volle sterkte krijgen!

Herken jij je in één van bovenstaande muzikanten en wil je graag in onze bigband spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact met ons op via info@seasoundbigband.nl en kom eens langs op onze repetitieavond. We repeteren op maandagavond in Hellevoetsluis.

Gezelligheid tijdens Bevrijdingsfestival Brielle

Tijdens het Bevrijdingsfestival Brielle staat de stad de hele week in het teken van de bevrijding 77 jaar geleden. Op vrijdagavond 6 mei was er een muzikale avond op de Markt, waar de Delta Swing en de Sea Sound Big Band na elkaar optraden. Het was een ouderwets gezellige avond en er werd volop gedanst!

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.

Bevrijdingsfestival Brielle: vrijdag 6 mei

Na 3 jaar is het eindelijk weer tijd voor het Bevrijdingsfestival in Brielle! Van 4 t/m 8 mei staat de stad in het teken van de bevrijding. Op vrijdag 6 mei spelen wij ’s avonds op de Markt, het plein voor de Hoofdwacht. De hele avond is hier muziek. De Delta Swing Band opent de avond van 19:30 tot 21:15 uur, waarna wij het overnemen van 21:30 tot 23:15 uur. Het belooft een mooie avond te worden! Meer informatie over het Bevrijdingsfestival Brielle en het volledige programma kunt u hier vinden.

Vrijdag 6 mei | Markt Brielle (plein voor de Hoofdwacht) | 21:30 – 23:15 uur | Toegang gratis

Vacature: bastrombonist gezocht!

Voor onze trombonesectie zoeken we een enthousiaste bastrombonist. Speel jij bastrombone en wil je graag bij onze bigband komen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact met ons op via info@seasoundbigband.nl en kom eens langs op onze repetitieavond. We repeteren iedere maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur in Hellevoetsluis.

Vacature: pianist gezocht!

We zijn op zoek naar een enthousiaste pianist/toetsenist. Voel jij je op je plek achter de piano en zou je graag onze ritmesectie willen komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact met ons op via info@seasoundbigband.nl en kom eens langs op onze repetitieavond. We repeteren iedere maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur in Hellevoetsluis.

Gelukkig nieuwjaar!

Het jaar 2021 is voorbij. Een nieuw jaar is begonnen. We zijn nieuwsgierig naar wat 2022 ons gaat brengen.

Een jaar geleden hoopten we dat het jaar 2021 anders, beter zou zijn dan het jaar 2020. We begonnen het jaar in lockdown en helaas eindigde het jaar ook in een lockdown. Daartussen hebben we gelukkig wel weer iets meer kunnen ondernemen. We mochten weer samen repeteren, samen muziek maken.  Optredens waren er nog niet veel. Wel hebben we in maart Chrisje mogen begeleiden bij haar afstuderen aan het conservorium. Toen helaas nog zonder zaalpubliek, maar met publiek via de livestram. De (na)zomer leek hoopvol, we mochten blijven repeteren en ook weer een gezellige coronaproof barbecue met onze leden houden. In oktober stonden we weer als vanouds in het Brandweermuseum in Hellevoetsluis, mét publiek en zonder afstandsmaatregelen. Inmiddels zitten we helaas weer thuis en spelen we even niet samen. Maar muziek maken blijven we natuurlijk wel doen! We hopen dat we dat binnenkort ook weer gewoon gezellig samen kunnen doen, want dat doen we zo graag.

We hopen dat u een gezellige kerst en een fijne jaarwisseling hebt gehad en wensen u een heel gezond, liefdevol en natuurlijk muzikaal 2022!

Fijne kerstdagen!

Ook dit jaar zullen veel mensen kerst anders vieren dan we voorheen gewend waren. Ondanks de beperkende maatregelen wensen we iedereen een heel fijne en gezellige kerst toe en hopen we dat iedereen er met elkaar een gezellige tijd van maakt.

Ouderwets gezellig in het Brandweermuseum!

Na een lange tijd mochten we afgelopen zaterdag, 9 oktober, eindelijk weer spelen in het Brandweermuseum in Hellevoetsluis! Vanwege de coronamaatregelen gingen de zaterdagavondconcerten vorig jaar niet door en werden ze dit jaar verplaatst naar het najaar. Gelukkig kon alles nu wel doorgaan en was het een avond als vanouds. Een museum vol enthousiast publiek genoot van het optreden. Het was een gezellig avond met veel vrolijke gezichten en heerlijke muzikale noten.

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.