Stuifakkers omarmt Sea Sound Big Band

Op zaterdagmiddag 3 februari speelden we in Rockanje, in woonzorgcentrum de Stuifakkers. Een muzikale middag speciaal voor de bewoners van de Stuifakkers en alle senioren uit onze gemeente. En daar kwamen veel mensen op af: het restaurant zat met zo’n 150 bezoekers afgeladen vol! We speelden een mooie mix van echte herkenbare klassiekers en wat nieuwere nummers. Zo kwamen onder andere ‘What the world needs to know’, ‘De wandelclub’ en ‘Mambo Italiano’ voorbij. Een mooi moment was ‘We’ll meet again’ waar de hele zaal op meedeinde, inclusief de vrijwilligersgroep van de Stuifakkers. Net als het publiek en de organisatie, hebben wij weer genoten van deze muzikale middag.

De organisatie heeft een mooi artikel geplaatst in de lokale krant, waar zij haar enthousiasme over deze middag uitspreekt: lees hier het artikel in Weekblad Westvoorne.

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.

Momenteel zijn we druk bezig om onze agenda voor de komende tijd verder te vullen, dus houd onze website en Facebookpagina in de gaten!

Middagconcert in de Stuifakkers Rockanje!

Het eerste optreden van 2024 staat alweer bijna voor de deur! Op zaterdagmiddag 3 februari spelen we speciaal voor alle senioren uit Voorne aan Zee in woonzorgcentrum de Stuikakkers in Rockanje. De vrijwilligersgroep van de Stuifakkers organiseert deze middag, waar naast de bewoners van Stuifakkers ook alle andere ouderen welkom zijn voor een gezellige en muzikale middag. We spelen van 14:30 tot 16:30 uur in het restaurant van het zorgcentrum. Er staat weer een mooie mix aan bekende klassiekers en wat nieuwere nummers op de planning, dus het belooft een mooie middag te worden. Tot dan!

Zaterdag 3 februari | Woonzorgcentrum Stuifakkers | Briggemandreef 2 Rockanje | 14:30 – 16:30 uur | toegang gratis

Vacature: bastrombonist!

De Sea Sound Big Band is op zoek naar een bastrombonist om onze trombonesectie weer compleet te maken. Speel jij bastrombone en wil je graag bij onze bigband komen spelen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact met ons op via info@seasoundbigband.nl en kom eens langs op onze repetitieavond. We repeteren op maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur in Hellevoetsluis.

Fijne jaarwisseling & gelukkig nieuwjaar!

De laatste paar uurtjes van 2023 tikken weg.. straks tellen we met elkaar weer af naar 12 uur, naar het nieuwe jaar. We hebben het afgelopen jaar weer genoten van alle gezellige optredens die we hebben gehad en kijken uit naar het nieuwe jaar. Ook in 2024 hopen we weer op mooie, fijne en gezellige optredens. Wij wensen u een fijne jaarwisseling en een heel gezond, liefdevol en muzikaal 2024.

Fijne feestdagen!

Het jaar is alweer bijna voorbij. We hebben dit jaar weer genoten van alle optredens die we hebben gehad. We willen iedereen een mooie, gezellige en muzikale kerst toewensen. Fijne feestdagen!

Mooie nazomermiddag in oktober

Tijdens het allerlaatste weekend met mooi nazomerweer in oktober mochten wij op zondagmiddag 8 oktober nog een keer in de tuin van de Brielsche Aap spelen. Het optreden stond al maanden van tevoren gepland, maar dat we zulk mooi weer zouden hebben hadden we niet durven hopen. ’s Ochtends was het nog wat fris, maar ’s middags brak de zon door en was het heerlijk genieten. We speelden weer een mix van verschillende stukken en hebben weer genoten van het optreden. Het was gezellig druk op het terras en ook daar werd zichtbaar genoten. Wat ons betreft een geslaagde middag en een mooie afsluiter van het zomerseizoen. Wij bedanken de Brielsche Aap voor hun gastvrijheid en samenwerking tijdens de afgelopen optredens in en bij hun mooie restaurant.

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.

Optreden Brielsche Aap 8 oktober

Wat een mooie nazomer was het ook deze week weer! We hebben de afgelopen tijd genoten van een aantal heerlijke optredens! We begonnen vroeg in het voorjaar nog binnen bij de Brielsche Aap, in mei stonden we op een zonnige middag al buiten bij de Brielsche Aap, we speelden op de warmste zomerdag in een vol Brandweermuseum in Hellevoetsluis en vervolgden onze weg naar de Big Band Battle Brielle in de tuin van de Brielsche Aap. In september genoten van een mooie nazomer, tijdens een heerlijke zomeravond bij het Barbiertje in Hellevoetsluis en een gezellige zaterdagmiddag tijdens het Jumbo Big Band Festival in Brielle.

Inmiddels is oktober aangebroken, hebben we qua weer nog steeds niet te klagen maar wordt het zo langzamerhand wel tijd om de zomer af te sluiten. Het is tijd voor ons volgende optreden op zondag 8 oktober, waarmee we de herfst inluiden, in restaurant de Brielsche Aap in Brielle. Komt u ook weer gezellig luisteren en genieten? Tot zondag!

Zondag 8 oktober | De Brielsche Aap | Kaaisingel 2 Brielle | 14:30 – 17:00 uur | Toegang gratis

Jumbo Big Band Festival Brielle een feestje!

Dit jaar bestaat het het Jumbo Big Band Festival in Brielle 20 jaar. Vanwege de jubileumeditie werden er maar liefst twee dagen georganiseerd met de beste regionale bands die de afgelopen jaren hebben meegedaan. Op zaterdag 16 september was het onze beurt. Het was een stralend mooie dag en het was erg druk op de Markt in Brielle. Het was weer als vanouds in Brielle en we kregen veel positieve reacties op ons optreden. Kortom, het was een heerlijke middag waar zowel de bands als het publiek enorm van genoten hebben.

Op zondag 8 oktober spelen we alweer in Brielle, in de Brielsche Aap. We spelen van 14:30 tot 17:00 uur. Tot dan!

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.

Jumbo Big Band Festival Brielle

Zeg je ‘bigband’ en ‘Brielle’ samen in één zin, dan kom je al snel uit op het Jumbo Big Band Festival Brielle. Inmiddels is het een ware traditie op de Markt, het plein voor de Hoofdwacht. Jaren geleden begon het met vier vrijdagavonden op een rij, later werd het programma veranderd naar één zaterdag. De Sea Sound Big Band heeft hier vanaf het begin vaak zelf gespeeld maar ook genoten van de andere bigbands. Ieder jaar is het weer genieten van de diversiteit van de verschillende bands.

In 2023 bestaat het festival 20 jaar! Voor deze jubileumeditie worden er niet één maar twee dagen georganiseerd, op vrijdag 15 en zaterdag 16 september. Speciaal voor het 20-jarig jubileum zijn de beste regionale bigbands die de afgelopen jaren hebben meegedaan weer van de partij. Op zaterdagmiddag 16 september is het onze beurt. We spelen van 14:30 tot 16:00 uur. Het volledige programma vindt u op de website van de organisatie. Wij hebben er veel zin in om weer in Brielle te spelen. Zien we u daar ook?

Zaterdag 16 september | Plein bij de Hoofdwacht | Markt Brielle | 14:30 – 16:00 uur | Toegang gratis

Heerlijke zomeravond bij BarBiertje

Wat een héérlijke zomeravond was het afgelopen zaterdag 2 september in Hellevoetsluis! We speelden op het plein voor muziekcafé BarBiertje en hebben echt genoten van een mooie zomerse avond. We hadden dan ook wel mazzel met het weer. We begonnen om 19:30 uur, toen het nog licht was. Gedurende het optreden werd het donker en door de mooie verlichting ontstond er een heerlijke sfeer. Het was gezellig druk dus we kijken terug op een geslaagde avond.

Ons volgende optreden staat alweer gepland op zaterdag 16 september tijdens het Jumbo Big Band Festival in Brielle. We spelen daar van 14:30 tot 16:00 uur op het plein voor de Hoofdwacht. Tot dan!

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.