Proost op het nieuwe jaar 2021!

Het jaar 2020 is voorbij gevlogen. Op deze nieuwjaarsdag kijken we kort terug naar het afgelopen jaar. Het had een mooi jaar moeten worden, maar was alles anders. Dat had toch niemand een jaar geleden verwacht. Er stonden zoveel leuke optredens in de agenda, maar helaas werden die één voor één geschrapt toen duidelijk werd dat de coronacrisis roet in het eten gooide. Het jaar begon goed met een gezellig optreden in Hotel Restaurant ’t Wapen van Marion in Oostvoorne en een fantastische opbrengst van de sponsoractie ‘Spek de clubkas’. We wisten toen nog niet dat ons volgende optreden in april niet door zou gaan. Ook ‘Flying Westvoorne’ ter ere van 75 jaar bevrijding op 5 mei werd helaas afgelast.

Ondanks dat we niet samen konden repeteren, speelden alle bandleden thuis natuurlijk fanatiek door. We namen zelfs vanuit huis twee stukken op, die na het nodige montagewerk van onze eigen Donny heel goed ontvangen werden door onze trouwe fans! Hierdoor konden we toch nog samen ‘op afstand’ muziek maken! Gelukkig konden we rond de zomer op een alternatieve locatie, bij Loonbedrijf Groeneveld in Rockanje, coronaproof repeteren en kwam later ook onze repetitielocatie in Hellevoetsluis weer beschikbaar. We konden eindelijk, met de nodige maatregelen, weer samenkomen en muziek maken! In oktober mochten we zelfs in een coronaproof BREStheater in Brielle optreden voor een klein publiek van 30 mensen. Heerlijk dat dat weer kon!

Helaas zitten we nu weer thuis en zijn er even geen repetities en optredens. We hopen dat u ondanks alles in goede gezondheid verkeert, de kerstdagen liefdevol heeft kunnen doorbrengen en het nieuwe jaar afgelopen nacht mooi heeft kunnen inluiden. Wij kijken met goede moed vooruit naar 2021, waarin hopelijk weer steeds meer mogelijk is en we kunnen genieten van al het moois dat we samen te bieden hebben! Via deze digitale weg proosten wij met u op het nieuwe jaar en wensen we u heel veel geluk en gezondheid in 2021!