Najaarsoptreden in Oostvoorne!

Na het verzetten van de klok naar de wintertijd en de eerste nachtvorst, gaan we toch echt al richting de koudere periode van het jaar. Dat betekent ook dat ons najaarsoptreden in Hotel Restaurant ’t Wapen van Marion al in zicht komt. Volgende week zondag, 10 november, spelen we weer in het gezellige restaurant vanaf 14:30 uur. Komt u ook weer gezellig luisteren?

Heeft u ook het nieuws gelezen dat wij meedoen met de sponsoractie van ’t Wapen van Marion? Dit is een mooie actie, waarbij u ons kunt helpen de vereningskas een beetje te spekken! Als u in het restaurant van Van Marion bent geweest en uw restaurant bonnetje bij ons inlevert, ontvangen wij 10% van de omzet van uw bonnetje! We hebben tot en met 2 februari om bonnen te verzamelen en zo een mooi bedrag voor onze clubkas te sparen.

Als u zondag naar ons komt kijken en luisteren en een kopje koffie met iets lekkers bestelt, of misschien wel een heerlijk gaat lunchen of dineren, zou u dan uw bonnetje willen bewaren voor ons? Tot zondag!

Zondag 10 november | Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion | Zeeweg 60 Oostvoorne | 14:30 – 17:00 uur | Toegang gratis