Muzikale zaterdagavond Brandweermuseum

Hoewel het weer nog niet altijd even zomers is, is het inmiddels toch echt alweer juni. In de maand juni staan de zaterdagavonden bij het Brandweermuseum Hellevoetsluis weer in het teken van muziek. Net als de afgelopen jaren kunt u iedere week genieten van een ander orkest. Op 1 juni opende de Big Fun Band de concertreeks, waarna de Delta Swing Band afgelopen zaterdag 8 juni volgde. De komende 3 weken kunt u ook nog komen genieten: a.s. zaterdag, 15 juni, is het de beurt aan de Sea Sound Big Band. Daarna volgt de Sir Oliversband op 22 juni en op zaterdag 29 juni sluit Sempre Crescendo deze muzikale maand weer af.

We zijn de afgelopen weken druk aan het repeteren geweest voor a.s. zaterdag. Behalve de gebruikelijke klassiekers en bekende stukken, staan er ook weer een aantal nieuwe stukken op het programma! De moeite waard om te komen dus. Met trots kunnen we zeggen dat we al járen achter elkaar in het Brandweermuseum mogen spelen, wat voor ons ook altijd als thuiskomen voelt. Het is een echte traditie die de muziekliefhebbers ook goed weten te vinden.

Het concert is voor iedereen vrij toegankelijk. Inloop is vanaf 19:00 uur, we beginnen om 19:30 uur. Tot zaterdag!

Zaterdag 15 juni | Brandweermuseum | Industriehaven 8 Hellevoetsluis | 19:30 – 21:30 uur | inloop v.a. 19:00 uur | Toegang gratis