Muzikale avond Sint-Catharijnekerk

Op vrijdag 30 september mogen wij meewerken aan een bijzondere muzikale avond in de Sint-Catharijnekerk in Brielle. Het Havlíčkův Brod Brielle Comité organiseert een muzikale feestavond ter ere van het 35-jarig bestaan van de vriendschapsband (jumelage) tussen Brielle en de Tsjechische stad Havlíčkův Brod. Dit 35-jarig jubileum was eigenlijk al in 2020, maar de feestavond werd tot twee keer toe uitgesteld. Inmiddels viert het comité dus het 37-jarig bestaan.

Het programma bestaat uit veel verschillende muziek, waaronder wij als Sea Sound Big Band, met solisten uit Tsjechië en Brielle (jazzviolist Pavel Kubat, accordeoniste Marketa Lastovickova en singer-songwriter Faure Verbrugge), De Zwijgers en Soundwaves. Tussenacts worden verzorgd door de Zotten en folkgroep Pekel. Het belooft een bijzondere avond te worden. De avond begint om 20:00 uur en duurt tot 22:30 uur. Inloop vanaf 19:15 uur.

Let op: deze avond zijn er vooral veel genodigden, maar voor de overige plaatsen zijn kaarten verkrijgbaar bij Boekhandel Hoofdstuk Een in Brielle voor €5 per stuk.

Zie voor meer informatie de website: kunstencultuurvoorne.nl/muzikaleavond/