Eindexamen Chrisje aan het Conservatorium!

Chrisje Catlender is voor ons én u inmiddels een bekende naam. Ze is de jongste dochter van onze dirigent Rob Catlender en een zangeres met passie voor jazzmuziek. Al meerdere keren was ze bij ons te gast als zangeres. Na de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam, vervolgde ze haar muzikale opleiding aan het Utrechts Conservatorium. Vrijdag 12 maart 2021 was een bijzondere dag: het was de dag van haar eindexamen!

Chrisje heeft altijd gezegd dat ze eindexamen wilde doen met een bigband. Vanwege verschillende omstandigheden, waaronder natuurlijk de coronamaatregelen, werd haar eindexamen meerdere keren uitgesteld. Uiteindelijk kon het concert gelukkig toch doorgaan, zelfs mét bigband! Wij mochten haar begeleiden bij dit prachtige concert, waarmee ze haar opleiding aan het Conservatorium fantastisch heeft afgerond. Het werd een livestream vanuit TivoliVredenburg in Utrecht, helaas zonder publiek en met alleen een jury in de zaal. Uiteraard werden hierbij alle coronamaatregelen in acht genomen.

De jury was enorm onder de indruk van wat Chrisje heeft neergezet en van de enorme capaciteit en geweldige stem die ze in huis heeft. Ze is dan ook met overtuiging geslaagd! Ook voor ons was het heerlijk om weer samen te kunnen spelen nadat we vanwege de lockdown al enkele maanden niet hebben kunnen repeteren. Wij zijn natuurlijk heel blij dat we Chrisje mochten begeleiden en we zijn enorm trots op haar. We wensen Chrisje dan ook heel veel succes in haar verdere carrière en hopen ze dat ze af en toe nog eens te gast wil zijn bij ons!

Heeft u de livestream gemist? Kijk hem dan direct hier terug via Youtube.

Klik hier voor meer foto’s van dit optreden.