Eindejaarsoptreden in Oostvoorne!

De dagen worden alweer korter, het is bijna december en de Sint is alweer in het land. Het einde van het jaar komt nu toch echt in zicht. Aanstaande zondag, 1 december, is ons laatste openbare optreden van het jaar! Dit eindejaarsoptreden begint om 14:30 uur in Hotel Restaurant ’t Wapen van Marion in Oostvoorne en duurt tot ongeveer 17:00 uur. De toegang voor het optreden is gratis. Zoals altijd wordt het weer een gezellige middag en er komt zelfs een muzikale sinterklaas special voorbij!

Natuurlijk willen wij u er nog even op wijzen dat wij meedoen met de sponsoractie ‘Spek de Clubkas’ van ’t Wapen van Marion. Of u nu bij Van Marion een hapje gaat eten, een kopje koffie gaat drinken, een lunch of high tea nuttigt of misschien alleen een borrel drinkt, dan kunt u ons helpen! Bewaar dan alstublieft uw restaurant bon en lever deze bij ons in! Wij verzamelen zoveel mogelijk bonnen, want aan het einde van de actie, in februari, ontvangen wij 10% van de omzet van de ingeleverde bonnen voor onze clubkas. U kunt uw restaurant bonnen inleveren bij één van onze bandleden, die ervoor zorgt dat ze bij ons in de actiebox terechtkomen.

Eindejaarsoptreden | Zondag 1 december | Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion | Zeeweg 60 Oostvoorne | 14:30 – 17:00 uur | Toegang gratis