4 en 11 oktober: gezamenlijk concert Sea Sound Big Band en FOcalicious

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen van twee gezamenlijke concerten met het Westlandse dameskoor FOcalicious. Grootse plannen om samen muziek te maken worden uitgevoerd: een Big Band uit Hellevoetsluis en een dameskoor uit het Westland laten u een hele avond genieten van de mooiste melodieën.

Waar de Sea Sound Big Band, onder leiding van Rob Catlender, inmiddels al ruim 30 jaar ervaring heeft met optredens door het hele land, viert FOcalicious binnenkort ook alweer haar 10-jarig bestaan. Deze enthousiaste groep vrouwen, onder leiding van Sebastiaan Philippa, houdt ervan om meerstemmig te zingen. Het repertoire van deze groep is afwisselend en eigentijds, maar ook evergreens, barbershop, de jaren 50-60, Beatles en kleinkunst behoren daar toe.

De samenwerking tussen deze twee muziekgroepen is uniek en verrassend te noemen! We hebben dan ook twee avondconcerten georganiseerd: één in het Westland en één op Voorne-Putten, zodat er voor iedereen een passende datum en locatie is. Een dansbare mix van bekende swing, pop en latin-nummers, maar ook easy listening en songs uit de ‘oude doos’ komen langs.

Vrijdag 4 oktober bijten we in De Rank in De Lier het spits af en vrijdag 11 oktober trakteren wij ons publiek in het BREStheater in Brielle.
Kaarten zijn online verkrijgbaar voor € 10,- per persoon via http://www.ticketkantoor.nl/shop/SeaSoundFOcals.

U kunt gemakkelijk via iDeal betalen en ontvangt de tickets direct in uw mailbox. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!